AmandisHaaveena kahvila & hotelli meren rannalla...

Minun Amandikseni on perheyritys

Ajatus ja idea omasta kahvilasta oli kulkenut mukana jo pitkään, mutta vasta sopivan paikan löydyttyä vyuonna 2003 tunsin, että nyt oli aika päästää luovuus valloilleen ja antaa periksi kauneuden kaipuulle. Olin suunnitellut nimeäväni yrityksen rakkaan isoäitini Amandan mukaan. Amanda-nimi oli kuitenkin jo käytössä, ja näin kohtalon kautta syntyi Amandis. Talviaikaan työskentelemme kahdestaan tyttäreni Annikan kanssa, mutta kesän tultua Amandis työllistää reippaan joukon naantalilaisia nuoria. Viime kesänä heitä oli peräti 14. Tavoitteena on, että meillä kaikki nauttivat työstään.

Amandiksen vakiokalustoon kuuluvat seuraavan sukupolven tytöt Ruusu ja Helmi, jotka osaavat jo pyörittää jäätelöpalloja, toistaiseksi kuitenkin vielä vasta itselleen. Perheeseeni kuuluu myös ranskanbuldogit Runo ja Roope, joita saa rapsuttaa vapaasti. Kauneutta olemme luoneet ympärillemme yhdistämällä vanhaa ja uutta. Mukana perheyrityksessä ovat Kyllikkitädin peili, Kertumummon myrnat, Toivopappan keinutuoli. Asiakkaamme juovat kahvinsa Iittalan Taika-kupeista. Olet sydämellisesti tervetullut vieraaksemme. Meillä Amandiksessa käy vain mukavia asiakkaita!


Sirpa Ruohonen, Amandiksen perustaja

Laita viestiä tai tule käymäänMeidät tavoittaa helposti!

 

Naantalissa

Lähemmäksi merta et pääse, muuten kävelet aalloilla. Kaunis luostarikirkko ja kirkkopuisto aivan vieressä. Olemme lähin hotelli Muumimaailmasta, portille on matkaa meiltä 300 m.

Yhteystiedot

Amandis
Nunnakatu 5
Naantali, Finland

Puhelin 02-4308774
sirpa.ruohonen@amandis.fi