ValokuviaKuvia Amandiksen valokuva-albumista

Gallery Thumb I

Amandis meren suunnalta

Sijaitsemme venesatamassa, aivan Kultarantaa vastapäätä. Pihaltamme avautuva merinäköala on yhtä kaunis niin kesällä kuin talvellakin.

Gallery Thumb II

Anniskeluoikeudet

Kuumana kesäpäivänä kannullinen sangriaa viilentää. Talvella hiihtolenkin jälkeen maistuu minttukaakao. Tarjolla myös kattava lista alkoholittomia vaihtoehtoja.

Gallery Thumb III

Perhejuhlat?

Kotoisassa salissa vietätte ikimuistoiset perhejuhlat. Tarjoamme teille lämminhenkisen ympäristön, kauniit astiat, herkulliset tarjottavat, sekä osaavan ja ystävällisen henkilökunnan.


Gallery Thumb IV

Suomen suosituin kesäkaupunki

Hyviä ravintoloita, upeaa arkkitehtuuria, kaunista saaristoa sekä tapahtumia ympäri vuoden.


Gallery Thumb V

Idyllistä majoitusta

Majoitusrakennuksen vieressä viehättävä kirkkopuisto, ja meren puolella terassi majoittujille.

Gallery Thumb VI

Työ- vai lomamatka?

Kesällä yövyt vieraanamme aivan vanhankaupungin ytimessä, kaikki palvelut kävelyetäisyydellä. Olemme lähin hotelli Muumimaailmasta. Meille olet tervetullut myös pidemmäksikin aikaa! Huoneet ovat lämpimiä myös talvella, pihalla on oma parkkipaikka, ja kaikissa huoneissa pienoiskeittiö.

Gallery Thumb VII

TERASSI TUNNELMAA

Viidestä anniskeluoikeudellisesta aurinkoterassista kaksi on katettuja, joten pieni kesäsadekaan ei haittaa tahtia! Keskellä pihaa sijaitsevat keinut ja hiekkalaatikko viihdyttävät perheen pienimpiä kahvittelun lomassa. Pihallamme voit nauttia myös runsaista ja kauniista kukkaistutuksista.

Gallery Thumb VIII

KOKO PERHE

Viihtyisissä huoneissamme nukkuvat hyvin myös lapset. Aivan vieressä ovat Kirkkopuiston leikkikenttä, Muumimaailma, sekä Nunnalahden uimaranta. Kaikki vanhankaupungin palvelut ja kohteet ovat meiltä vain lyhyen kävelymatkan päässä. Oman pihamme jäätelöbaari on kestosuosikki!

Gallery Thumb IX

YKSILÖLLISET JUHLAT MEILTÄ

Juhlapalvelumme toimii kahdessa omassa tilassa, sekä tilauksesta myös muualla. Vastaamme mielellämme kyselyihin numerossa 0505381946 , tai sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Lisää kuvia Amandiksen Facebook sivuilla.